Samsung va lansa un nou smarphone cu clapetă încadrat la gama high-end

01.06.2017
Samsung va lansa un nou smarphone cu clapetă încadrat la gama high-end

Foarte populare în anii 2000, telefoanele mobile cu design flip-phone au căzut în uitare odată cu răspândirea dispozitivelor din categoria smartphone, optimizate pentru interacţiune folosind ecrane cu interfaţă tactilă.

Purtând numele de cod SM-G9298, noul smartphone aşteptat cu numele de scenă Samsung W2018 ar putea fi o versiune de lux a modelului Galaxy S8, echipată cu tastatură QWERTY şi două ecrane care permit şi interacţiune tactilă.

W2018 beneficiază de o construcţie metalică de calitate şi două panouri de sticlă Gorilla Glass, protejând cele două ecrane Super AMOLED cu diagonală 4,2”. Ambele suportă rezoluţie Full HD, mai mult decât suficient pentru diagonala de afişare folosită.

Apărând ca o versiune îmbunătăţită pentru modelul W2017 de anul trecut, noul smartphone foloseşte o platformă high-end motorizată de chispetul Snapdragon 821AB, ajutat cu 4GB memorie RAM. Configuraţia este completată cu 64GB memorie internă, camere foto de 12MP şi 5MP, respectiv un acumulator de 2300 mAh.

Samsung W2018 va fi livrat pentru piaţa din China, echipat cu o versiune personalizată de Android 6.0. Momentan, nu sunt disponibile informaţii privind disponibilitatea acestui model în pieţele de desfacere europene.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult