Samsung va prezenta noua serie Galaxy S24 în ianuarie

12.10.2023
Samsung va prezenta noua serie Galaxy S24 în ianuarie

Se pare că vom face cunoștință mai devreme cu noua serie de telefoane Galaxy. Cele mai noi zvonuri întăresc informația potrivit căreia noua seria Galaxy S24 va fi dezvăluită în ianuarie 2024.

Se pare că Samsung plănuia un eveniment pentru lansarea seriei Galaxy S24 la începutul lunii ianuarie, iar noile rapoarte dublează aceste informații. Potrivit experților din industrie din Coreea de Sud, noile flagship-uri vor sosi „la începutul anului viitor” și, la fel ca ultima dată, evenimentul va avea loc la San Francisco, relatează GSMArena.

Sursa originală a subliniat că evenimentul va fi la o oră de mers cu mașina de sediul Apple din Cupertino. Acest lucru nu este neapărat surprinzător, deoarece gama Galaxy S23 a fost dezvăluită tot acolo, iar Samsung are o istorie de a găzdui marile sale lansări în SUA. Spre exemplu, Galaxy Z Flip4 și Galaxy Z Fold4 au debutat la New York.

Samsung a găzduit ultimul eveniment Unpacked în Coreea de Sud pentru a-și promova țara de origine și oferta sa pentru Expo 2030, care ar putea avea loc la Busan, al doilea oraș ca mărime după Seul.

Ne așteptăm să vedem un trio de smartphone-uri Galaxy S24. Gama ar putea fi deschisă de S24 standard, apoi S24+, disponibil cu un amestec de chipset-uri Exynos și Snapdragon 8 Gen 3, și un Galaxy S24 Ultra alimentat exclusiv de chipset-uri Qualcomm.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ionuț Vîlciu
Curios din fire, fascinat de tehnologie, jocuri, gadgeturi și pasionat de lumea auto, Ionuț și-a început cariera în jurnalism alături de echipa WASD.ro. De acolo a urmat o incursiune în presa automobilistică, alături de ProMotor. Când nu scrie despre mașini, redactează articole despre ... citește mai mult