Samsung Wave 3: smartphone-ul BaDa OS de top, acum şi pe alb

Samsung Wave 3: smartphone-ul BaDa OS de top, acum şi pe alb

Samsung Wave 3 este cel mai performat dispozitiv mobil cu BaDa OS – platformă de operare inteligentă dezvoltată de către Samsung. Lansat în vara anului trecut într-o “haină” metalică, cu un finisaj din aluminiu anodizat, smartphone Wave 3 a fost totuşi repede uitat din cauza avalanşei de dispozitive Android, mult mai populare şi mai răspândite pe piaţă.

Anul acesta, Samsung Wave 3 revine în atenţia noastră cu o carcasă nouă, albă pe partea frontală şi cu o nuanţă de argintiu închis pe spate. Dacă va fi sau nu mai atractiv decât modelul lansat iniţial, rămâne de văzut.

Samsung Wave 3

Specificaţiile poziţionează smartphone-ul Wave 3 pe segmentul mainstream. Este remarcabil ecranul AMOLED capacitiv de 4 inch ce afişează 800 x 480 pixeli rezoluţie.

Procesorul single core la 1.4 GHz este mai mult decât suficient pentru BaDa OS, un sistem care nu cere prea multe resurse.

Camera foto este capabilă de capturi la maximum 5 MP rezoluţie şi înregistrări video în format HD, la maximum 1280 x 720 pixeli rezoluţie.

Prezentarea lui Samsung Wave 3 a fost realizată la un târg din Germania, fără să fie oferite detalii legate de preţ şi disponibilitate.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News