Se pare că Sony va renunţa şi la seriile Xperia C şi M de smartphone-uri şi se va concentra doar pe seria X

16.05.2016
Se pare că Sony va renunţa şi la seriile Xperia C şi M de smartphone-uri şi se va concentra doar pe seria X
În februarie anul acesta Sony a confirmat că renunţă la seria Xperia Z de smartphone-uri. Acum, potrivit unei prezentări interne a companiei care a ajuns pe internet, se pare că şi seriile Xperia C şi M vor avea aceeaşi soartă, iar producătorul japonez se va concentra doar pe seria Xperia X. 
 
 
Prezentarea arată că toate modelele pe care le va lansa Sony în viitor, cel puţin până în 2018, inclusiv vârfurile de gamă, vor fi seria X. 
 
 
De asemenea, se vede că logo-ul „X” va fi folosit agresiv de companie în toate campaniile de marketing. 
 
 
Seria Xperia X a fost introdusă în luna februarie a acestui an la Mobile World Congress. Potrivit zvonurilor, compania pregăteşte un model X avansat, numit Performance, care va dispune de display HDR. Acest tip de ecran va oferi culori mult mai naturale şi un nivel de luminozitate mai ridicat decât pe display-urile actuale.
 
Citeşte şi: Sony pregăteşte un nou flagship: Xperia X Performance cu display HDR
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult