Șeful British Telecom: „suntem la câteva zile distanță de lansarea iPhone 12”

23.09.2020
Șeful British Telecom: „suntem la câteva zile distanță de lansarea iPhone 12”

Evenimentul Apple „Time Flies” de săptămâna trecută a fost dedicat exclusiv ceasurilor inteligente și tabletelor, dar și serviciilor, compania americană prezentând câteva noi produse și abonamente pentru utilizatorii săi. Desigur, toată lumea așteaptă cu sufletul la gură lansarea telefoanelor din gama iPhone 12, iar conform unor surse de foarte mare încredere, aceasta este la doar „câteva zile distanță”.

De această dată, sursa informațiilor este una ușor de verificat: CEO-ul British Telecom

CEO-ul British Telecom, Marc Allera, a declarat în cadrul unei prezentări interne faptul că lansarea unui „iPhone cu 5G” va avea loc foarte curând:

„Suntem la câteva zile distanță de următoarea lansare majoră Apple, un iPhone 5G, care va oferi un salt important pentru tehnologia 5G. Echipe din toate diviziile „consumer” s-au pregătit tot anul pentru a câștiga această lansare și pentru a deveni partenerul Apple numărul unu în Europa.”

Chiar dacă nu a fost anunțată și o dată în cadrul acestei prezentări, zvonurile spun acum că Apple pregătește acum un eveniment de prezentare pentru data de 13 octombrie. Aceasta ar fi la aproape o lună distanță de evenimentul precedent și ar fi în ton cu zvonurile, care spuneau că telefoanele din seria iPhone 12 ar putea ajunge în magazine spre sfârșitul lunii octombrie.

Când ar putea avea loc lansarea în magazine a seriei iPhone 12

Dacă Apple va păstra tradiția lansărilor precedente, în cazul în care pe 13 octombrie este făcut oficial anunțul, pe data de 16, telefoanele ar putea intra deja la pre-comandă. Astfel, o săptămână mai târziu, pe 23 octombrie, seria iPhone 12 ar putea ajunge în magazine în țările din primul val de lansare, iar o săptămână mai târziu, pe 30 octombrie, ar putea ajunge în restul lumii.

În România, acestea ar ajunge în valul al doilea, întrucât așa s-a întâmplat tradițional și în anii precedenți. Rămâne însă de văzut care modele vor fi lansate primele, sau dacă Apple a așteptat mai mult pentru a avea disponibile în prima zi toate cele patru telefoane noi.

Anterior, zvonurile spuneau că Apple ar putea lansa iPhone 12 și iPhone 12 Pro, ambele în variante cu ecran de 6,1”, urmând ca la distanță de câteva săptămâni să ajungă pe rafturile magazinelor și variantele iPhone 12 Mini și iPhone 12 Pro Max. O lansare întârziată pentru anumite modele n-ar fi ceva tocmai nou. În 2017, iPhone X a fost lansat în noiembrie, deși modelele iPhone 8 au debutat în septembrie, în timp ce în 2018, iPhone XR a întârziat până în octombrie.

sursa: GSM Arena

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult