Seria high-end Honor Magic5 se pregătește de lansare

12.01.2023
Seria high-end Honor Magic5 se pregătește de lansare

Seria de flagship-uri Magic de la Honor este pe cale să ajungă la generația a cincea, iar indiciile noi sugerează că lansarea este foarte aproape. Honor Magic4 s-a lansat anul trecut la Mobile World Congress, iar următoarea generație ar putea debuta tot în preajma târgului de tehnologie de la Barcelona, având în vedere că dispozitivele au ajuns deja în comisiile de aprobare ale autorităților.

Honor Magic5 urmează să se lanseze în viitorul apropiat

Digital Chat Station, leaker-ul chinez care activează în principal pe Weibo, a depistat faptul că un telefon cu numele de cod „Piaget” și numărul de model PGT-AN00, a fost listat pe site-ul MIIT, Ministerul Tehnologiei din China.

Listarea nu oferă foarte multe detalii despre hardware-ul Honor Magic5, însă avem deja informații neoficiale disponibile de ceva vreme. De exemplu, știm că modelele Magic5, Magic 5 Pro și Magic5 Ultimate vor folosi Snapdragon 8 Gen 2, cel mai puternic chipset de la Qualcomm. De asemenea, știm că telefonul va folosi trei camere, toate cu senzori de rezoluție egală. Se zvonește că vor fi folosite trei camere de 50 megapixeli sau 64 megapixeli, iar camera cu zoom ar oferi zoom digital până la 100x.

honor magic5 pro

Încă nu avem imagini oficiale cu telefoanele, dar există imagini neoficiale bazate pe informațiile disponibile online, care arată un sistem de camere cu trei lentile dispuse într-o formă triunghiulară, încadrată într-un cerc.

Alături de cele trei modele cu hardware high-end, este așteptat și un Magic5 Lite, care se zvonește că va folosi un chipset mid-range: Snapdragon 695 cu overclocking. Cel mai probabil, așa cum s-a întâmplat și anul trecut cu Magic4 Lite, modelul din gama mid nu va avea mare lucru în comun cu flagship-urile din aceeași serie.

sursa: GSM Arena

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult