Seria HTC One va ajunge în curând pe piaţă în Europa

30.03.2012
Seria HTC One va ajunge în curând pe piaţă în Europa

Seria de telefoane mobile HTC One a fost una din atracţiile principale de la MWC 2012. Câteva ţări de pe bătrânul continent vor avea parte de aceste modele în zilele următoare, celelalte pieţe urmând să mai aştepte până spre sfârşitul lunii aprilie. HTC One X, HTC One S şi HTC One V vor fi disponibile începând de luni, 2 aprilie, în Germania, Austria şi Elveţia. Mai jos găsiţi preţurile recomandate de producător pentru celei trei smartphone-uri.

  • HTC One X – 600 €
  • HTC One S – 500 €
  • HTC One V – 300 €

HTC One X

Aceste preţuri au fost anunţate chiar de HTC şi este posibil ca ele să includă TVA în ţările respective. Smartphone-urile vor fi disponibile şi în Marea Britanie în săptămâna următoare. Aşteptăm cu interes o dată de intrare şi pe piaţa locală. Vă reamintim că HTC One X este topul de gamă, dotat cu chipset-ul Nvidia Tegra 3. Astfel, sistemul Android 4.0 este motorizat de un procesor cu patru nuclee, tactat la 1,5 GHz.

HTC One S

HTC One S are un ecran Super AMOLED de 4.3” şi vine cu un procesor dual core la 1,5 GHz. El poate fi comandat cu o carcasă neagră cu aspect ceramic, obţinut printr-un proces de fabricaţie special. HTC One V, mezinul seriei One, aduce cu vechiul HTC Hero şi are specificaţii mai modeste. Android ICS este rulat pe un ecran de 3.7” cu ajutorul unui procesor cu un singur nucleu, tactat la 1 GHz.

HTC One V

Urmărește Go4IT.ro pe Google News