Seria mid-range „X” de la LG primeşte patru noi modele

17.06.2016
Seria mid-range „X” de la LG primeşte patru noi modele

LG a lansat în urmă cu doar câteva luni o serie nouă de smartphone-uri mid-range numite X. Acestea vin cu specificaţii tehnice mid-range, însă fiecare are câte un element distinctiv care le scoate în evidenţă. După X cam şi X screen, compania coreană a prezentat alte patru modele, fiecare pentru un alt tip de utilizator. Avem astfel primele detalii despre noile X power, X mach, X style şi X max, care vor ajunge pe piaţă foarte curând.

După cum sugerează şi numele LG X power este destinat celor care îşi doresc un smartphone cu baterie puternică. Acesta include un acumualtor de 4.100 mAh într-o carcasă cu grosime de 7,9 mm. Acesta integrează şi tehnologia PE+ pentru încărcare rapidă, timpul fiind scurtat la jumătate. Nu există însă detalii despre restul componentelor integrate în carcasa telefonului, însă probabil că nu va ieşi din tiparele modelelor X de până acum.

X mach este varianta „rapidă” a noii serii de smartphone-uri LG. Acesta vine echipat cu un procesor cu frecvenţă de 1,8 GHz (nespecificat), însă nu acesta este factorul care îi dă numele. Modemul LTE Cat. 9 3CA este elementul distinctiv al acestui model, alături de ecranul QHD bazat pe panou Quantum-Dot IPS. Nu în ultimul rând, telefonul este echipat cu un senzor foto cu pixeli de 1,55 nm, rezoluţia acestuia fiind omisă.

În cele din urmă, variantele X style şi X max au primit detalii limitate. X style este un smartphon elegant şi subţire, cu spate uşor curbat, în timp ce X max este un telefon cu display foarte mare. Dimensiunile acestora şi hardware-ul intern au fost omise de către LG.

LG nu a vorbit despre preţul sau data de lansare a dispozitivelor, însă a promis preţuri competitive. Având în vedere că telefoanele au fost deja prezentate, probabil că nu va dura mult până când vor ajunge în magazinele din toată lumea.

Citeşte şi LG prezintă seria de smartphone-uri mid-range Specialist X cu două modele „deosebite”

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult