Serioux introduce pe piaţă phablet-ul Symbiosis X4 şi smartphone-ul Whisper X2

Serioux introduce pe piaţă phablet-ul Symbiosis X4 şi smartphone-ul Whisper X2

Cei care au căutat o tabletă accesibilă în ultima perioadă cu siguranţă s-au întâlnit şi cu produsele Serioux. Brandul local deţinut de Network One Distribution ne-a surprins astăzi cu două produse noi. Este vorba despre phablet-ul Symbiosis X4 şi smartphone-ul Whisper X2. Acestea sunt primele terminale din oferta distribuitorului local şi se remarcă prin preţul accesibil şi suportul pentru două SIM-uri.

Cu un ecran de 6” şi rezoluţie de 720×1280 pixeli, Serioux Symbiosis X4 se adresează celor ce doresc un ecran cât mai mare, similar cu cel a unei tablete. Producătorul se laudă cu o matrice IPS şi un chipset MediaTek MTK6589 cu procesor quad core tactat la 1,2 GHz. Cu 1 GB RAM, 8 GB pentru stocare şi un slot microSD, terminalul ar trebui să acopere nevoile celor mai puţin pretenţioşi. Pe lista de specificaţii mai găsim o cameră foto cu senzor de 8 MP şi o baterie 2.500 mAh. Cu un preţ de 1.000 lei, Serioux Symbiosis X4 ar putea fi o solţie de buget pentru cei ce doresc un phablet cu ecran de 6”.

Serioux Symbiosis X4 - phablet cu ecran de 6”

Dacă specificaţiile modelului anterior nu sună rău, nu acelaşi lucru îl putem spune şi despre Serioux Whisper X2. Numele ne spune încă de la început faptul că nu mai avem un chipset cu procesor cu patru nuclee. Smartphone-ul este motorizat de un chipset MediaTek ceva mai modest (MKT6572), cu procesor dual core tactat la 1,2 GHz. Chiar şi aceasta este o veste bună dacă ne uităm la memoria RAM de doar 512 MB. Ecranul terminalului este însă cea mai mare dezamăgire. Pe o diagonală de 5.88” au dispus 480×800 pixeli, rezoluţie pe care am întâlnit-o până acum la telefoanele cu ecrane mai mici de 4”. Cum producătorul nu menţionează o matrice de calitate, putem presupune că ecranul va avea pixeli foarte mari şi unghiuri de vizibilitate modeste. Memoria internă este 4 GB, dar utilizatorii o pot extinde cu un card microSD.

Serioux Whisper X2 - smartphone modest cu ecran mare

Serioux Whisper X2 are un preţ de 700 lei. Cele două dispozitive prezentate astăzi se află deja în magazinele de specialitate din ţara noastră.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News