Şi Casio pregăteşte un telefon cu cameră de 8 MP

26.08.2008
Şi Casio pregăteşte un telefon cu cameră de 8 MP

Casio Exilim W63VACine a crezut că telefonul “G-Shock” rezistent la factori de mediu incisivi (Casio G’zOne Boulder) este doar o încercare timidă a companiei Casio de a pătrunde pe piaţa telefoanelor mobile din Europa şi U.S.A., are motive să intre la bănuială. Recent, comisia FCC a aprobat modelul Casio Exilim W63VA, clamshell 3G care integrează un senzor foto de 8 MP – ştachetă atinsă de producători renumiţi precum Sony Ericsson, Samsung sau LG. Aşteptăm să se alăture şi Nokia.

Alte specificaţii nu se cunosc, dar nu putem decât să fim 99,99% siguri de prezenţa următoarelor facilităţi: slot pentru carduri de memorie, Bluetooth 2.0 A2DP şi EDGE. Mai puţin certă este rezoluţia display-ului – se zvoneşte cum că ecranul va avea o rezoluţie colosală pentru un clamshell: 800 x 480 pixeli. Nu ar fi imposibil, căci fratele mai mare al viitorul telefon Casio beneficiază de o asemenea rezoluţie.

Aşadar, Casio mai are la activ nişte dispozitive mobile, însă acestea se găsesc doar pe continentul asiatic, iar adevărata luptă se duce în Europa şi America. Acum ar fi momentul ca japonezii să-şi ia inima în dinţi şi să promoveze telefonul Exilim cu cameră de 8 MP la nivel global. Spun asta deoarece asiaticii trec printr-o perioadă mai puţin prielnică în ceea ce priveşte vânzările de dispozitive mobile.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News