Sony a prezentat trei noi smartphone-uri, cu design reîmprospătat şi camere gândite pentru selfie-uri: Xperia XA2, Xperia XA2 Ultra şi Xperia L2

08.01.2018
Sony a prezentat trei noi smartphone-uri, cu design reîmprospătat şi camere gândite pentru selfie-uri: Xperia XA2, Xperia XA2 Ultra şi Xperia L2

După câteva săptămâni în care au apărut informaţii pe internet despre aceste modele, Sony a prezentat trei noi smartphone-uri în cadrul CES 2018. Acestea sunt Xperia XA2, Xperia XA2 Ultra şi Xperia L2.

Cele trei smartphone-uri au design nou, dar nu cu mult diferit de cel Omnibalance folosit de companie în ultimii patru ani. Atrag atenţia două elemente: marginile laterale ale ecrenlor sunt foarte înguste, iar senzorul de amprentă a fost mutat pe partea din spate.

Modelele din familia XA2 sunt orientate către pasionaţii de selfie-uri. Xperia XA2 are cameră frontală de 8 MP, iar Xperia XA2 cameră duală (16 MP + 8 MP), ambele cu unghi larg de 120 de grade.

Xperia XA2

Xperia XA2 dispune de cameră principală de 23 MP, capabilă să înregistreze la calitate 4K. Terminalul mai dispune de ecran Full HD cu diagonala de 5,2 inci, chipset Snapdragon 630, 3 GB memorie RAM, capacitate de stocare internă de 32 GB şi baterie de 3.300 mAh, care beneficiază de tehnologie de încărcare rapidă (necesită încărcător rapid UCH12W). Modelul Xperia XA2 va fi disponibil în variantele single-SIM şi dual-SIM şi în nuanţele: argintiu, negru, albastru şi roz.

Xperia XA2 Ultra are cameră duală frontală (16 MP + 8 MP), care dispune de stabilizare optică a imaginii. Camera principală are senzor tot de 23 MP şi permite filmarea la calitate 4K în slow motion. Display-ul de pe acest model are diagonala de 6 inci şi rezoluţie Full HD. Terminalul mai dispune de chipset Snapdragon 630, 4 GB memorie RAM, capacitate de stocare internă de 64 GB şi baterie de 3.580 mAh. Modelul Xperia XA2 Ultra va fi disponibil în variantele single-SIM şi dual-SIM şi în patru culori: argintiu, negru, albastru şi auriu.

Xperia XA2 Ultra

Xperia XA2 şi Xperia XA2 Ultra dispun de slot pentru card microSD, cu capacitate maximă de 256 GB.

Modelul Xperia L2 are ecran cu diagonala de 5,5 inci, acumulator de 3.300 mAh, cameră principală de 13 MP (plus frontală, pentru selfie-uri, de 8 MP, cu unghi de 120 de grade), 3 GB memorie RAM şi capacitate de stocare internă de 32 GB. Xperia L2 va fi disponibil în variante single-SIM şi dual-SIM şi în trei culori: negru, auriu şi roz

Xperia XA2 şi Xperia XA2 Ultra se lansează cu Android 8.0 Oreo, iar Xperia L2 se lansează cu Android 7.1.1 Nougat. Modelele vor fi disponibile la nivel global la finalul lunii ianuarie 2018.
 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult