Sony Ericsson G705, în România prin Orange

09.09.2008
Sony Ericsson G705, în România prin Orange

Un nou terminal japonezo-suedez, Sony Ericsson G705, este gata să te ademenească cu cele mai apreciate facilităţi la ora actuală: funcţii multimedia, navigaţie GPS (Google Maps inclus), browser HTML, conectivitate Wi-Fi, 3G şi aplicaţie de upload direct pe You Tube. Interfaţa grafică non-Symbian se intinde pe un ecran cu o diagonală de 2.4 inch.

Pe latura multimedia nu excelează, dar nici nu dezamăgeşte. Ai la dispoziţie o cameră foto de 3.15 MP cu geotagging, player-ul audio/video şi radioul FM cu TrackID. Efectele spectaculoase sunt garantate de accelerometru, care va roti automat imaginea în funcţie de orientarea telefonului în spaţiu. Memoria internă se limitează la 120 MB şi poate fi extinsă cu ajutorul cardurilor Memory Stick Micro (M2). În pachet este inclus un card de 1 GB.

De obicei, SE lansează telefoane cu autonomie foarte bună, iar G705 nu face excepţie. Rezistă până la 10 ore de convorbiri şi aproximativ 400 de ore în stand-by. Terminalul va deveni disponibil la începutul lui 2009. În România, se va comercializa prin Orange sub denumirea de Sony Ericsson G705u.

Sony Ericsson G705

Urmărește Go4IT.ro pe Google News