Sony Ericsson P5 în detaliu

Sony Ericsson P5 în detaliu

Încet dar sigur, Sony Ericsson P5, smartphone-ul ţinut în umbră de performantul XPERIA X1, începe să se contureze foarte clar. Ultimele detalii aproape că nu mai lasă loc niciunui semn de întrebare. Nu suntem 100% siguri de acurateţea lor, deoarece informaţiile au apărut pe Sony Ericsson Unofficial Blog, însă comunicatul oficial va aduce probabil doar câteva schimbări nesemnificative.

Construcţia lui Sony Ericsson P5 este de tip slide, cu inserţii metalice. Per ansamblu, telefonul are un finisaj glossy ce place ochiului dar care atrage amprentele ca un magnet. Partea frontală cu aspect “mirror” (ca şi seria LG Shine) vine în sprijinul femeilor care şi-au uitat oglinda acasă, dar totodată deranjează din cauza lizibilităţii scăzute a display-ului în lumină puternică (la soare, de exemplu).

Sony Ericsson P5

Componentele incluse într-o carcasă groasă de 16 18 mm sunt reprezentate de o cameră foto de 5 MP, camera pentru apeluri video prin 3G, touchscreen, tastatura QWERTY, GPS, Wi-Fi, Bluetooth şi nelipsitul slot pentru carduri de memorie externe.

Pe partea software, Sony Ericsson P5 îţi pune la dispoziţie sistemul de operare Symbian UIQ 3.3 şi aplicaţiile aferente, inclusiv browser-ul Opera Mobile 9.5.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News