Sony pregăteşte un succesor pentru gigantul Xperia XA

19.01.2017
Sony pregăteşte un succesor pentru gigantul Xperia XA

Creat pentru amatorii de poze selfie, Sony Xperia XA se deosebeşte de alte modele smartphone prin camera foto performantă instalată la partea din faţă şi ecranul de 6” cu rezoluţie 1080p.

Ilustrat în ceea ce par a fi imagini de prezentare oficiale, succesorul lui Sony Xperia XA vine echipat cu difuzoare stereo orientate în faţă şi conector USB-C, permiţând încărcarea rapidă a acumulatorului. Noul design modifică şi poziţionarea camerei frontale, către stânga ecranului, în locul senzorului de proximitate.

Ecranul de 6”. este încadrat cu o ramă laterală îngustă, respectiv simetrică pe verticală.

Setul de imagini ilustrează patru variante de culoare, noul Xperia XA urmând să fie disponibil în ediţii gri-închis, argintiu, roşu şi albastru.

Lansat anul trecut cu preţul de 279 dolari, originalul Xperia XA oferă ecran HD şi design atractiv, însă a dezamăgit cu performanţe foto nu chiar la nivelul promis.

Sony ar putea dezvălui noul Xperia XA (2017) la începutul lunii februarie, cu ocazia expoziţiei Mobile World Congress.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult