Sony pregăteşte Xperia Z Google Edition

06.06.2013
Sony pregăteşte Xperia Z Google Edition

După Samsung şi HTC, Sony se alătură clubului Google Edition cu o versiune specială a vârfului său de gamă, modelul Xperia Z. Astfel, fanii telefoanelor Android dornici să experimenteze un smartphone livrat de la bun început cu o versiune neatinsă a sistemului de operare Google, garantată să aibă acces timpuriu la actualizări software, vor avea de ales între 3 modele smartphone de top.

Sony pregăteşte Xperia Z Google Edition

Potrivit informaţiilor dezvăluite de surse apropiate companiei, Sony Xperia Z Google Edition va fi prezentat oficial după data de 26 iunie, când varianta Galaxy S4 Google Edition va intra oficial la vânzare, probabil în perioada lunii iulie.

La momentul lansării, Xperia Z Google Edition va dispune cel puţin de versiunea Android 4.2.2, sau poate chiar Android 4.3, dacă Google decide să folosească noul produs Sony drept platformă de prezentare pentru acesta.

Din păcate potrivit informaţiilor actuale, cel puţin în primă fază disponibilitatea modelului Xperia Z Google Edition va fi asigurată doar pe teritoriul Statelor Unite, pentru comenzi primite în magazinul Google Play Store. Preţul de vânzare exact nu este cunoscut, dar potrivit estimărilor acesta ar putea fi fixat în apropierea pragului de 600 dolari.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult