Sony va actualiza la Android 10 nu mai puţin de 8 modele smartphone din gama Xperia

18.11.2019
Sony va actualiza la Android 10 nu mai puţin de 8 modele smartphone din gama Xperia

Începând din luna decembrie, Sony va începe să livreze actualizări la versiunea Android 10 pentru opt modele Sony Xperia de generaţie recentă.

Deşi producători smartphone au trecut deja la fapte, Sony nu se grăbeşte cu livrarea celei mai noi versiuni de Android, calendarul actual desfăşurându-se între luna decembrie şi ”începutul anului 2020”.

Astfel, compania a anunţat că opt dintre smartphone-urile din gama Xperia sunt pe cale să primească actualizări la versiunea Android 10: Xperia 1 , Xperia 5 , Xperia 10 , Xperia 10 Plus , Xperia XZ2 , Xperia XZ2 Compact , Xperia XZ2 Premium şi Xperia XZ3 .

Xperia 1 şi Xperia 5 sunt primele care vor primi noile versiuni firmware, undeva în luna decembrie. În stilul caracteristic acestui producător, pentru restul posesorilor de telefoane Xperia compatibile Android 10, aşteptarea se lungeşte până anul viitor, fără a avea însă o dată exactă.

Din păcate pentru cei care deţin alte modele de telefoane Sony decât cele incluse deja pe lista de update, şansele ca acestea să fie băgate în seamă mai târziu sunt foarte reduse, ultimele speranţe venind mai degrabă din partea comunităţii de modding.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult