Sony va schimba complet, după patru ani, designul smartphone-urilor sale

28.09.2017
Sony va schimba complet, după patru ani, designul smartphone-urilor sale
Smartphone-urile Sony sunt destul de greu de distins unul de altul, deoarece au un design general asemănător, introdus în urmă cu patru ani. Într-un interviu acordat publicaţiei Indian Express, şeful Sony India, Kenichiro Hibi, a declarat că va fi lansată o nouă generaţie de telefoane cu un design complet nou. 
 
După cum notează The Verge, Sony lansează noi modele de smartphone-uri high-end de două ori pe an, cu ocazia evenimentelor Mobile World Congress şi IFA.
 
MWC 2018 va fi organizat în luna februarie, iar atunci vom vedea, probabil, pentru prima dată noul design Sony pe vârfurile de gamă. Compania a anunţat recent Xperia XZ1 şi Xperia XZ1 Compact, aşa că pare greu de crezut că va prezenta noi „flagship-uri” anul acesta. Totuşi, Hibi a spus că schimbarea se va petrece „în curând”. Este posibil ca Sony să lanseze un mid-range care să arate lumii noul limbaj în materie de design al companiei. 
 
Actualul design „Omnibalance” a fost introdus în 2013, odată cu modelul Xperia Z. Deşi mulţi oameni preferă forma terminalelor Sony, sunt şi alţii care susţin că aceasta pare învechită, într-o perioadă în care există Galaxy S8 sau Xiaomi miMIX 2.
 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult