Sony Xperia 10 III primește imagini și specificații neoficiale

21.01.2021
Sony Xperia 10 III primește imagini și specificații neoficiale

Sony Xperia 10 III este un telefon mid-range așteptat pentru lansare în intervalul februarie-martie 2021.

Succesor pentru Xperia 10 II lansat în februarie 2020, noul model vine cu un schimbări minore la partea de design, cum ar fi o ramă mai îngustă în jurul ecranului. Cele mai mari diferențe se vor vedea la partea de hardware, telefonul venind cu un chipset mai nou, mai multă memorie RAM și acumulator de capacitate extinsă.

Potrivit randărilor CAD obținute de specialiștii în zvonuri @OnLeaks, acesta va fi un smartphone relativ compact, echipat cu un ecran CinemaWide cu rată de aspect 21:9 și o diagonală de 6 inch. Comparat cu modelul anterior, Xperia 10 III nu este ilustrat cu ecran perforat sau decupat, dând de înțeles că ar putea fi vorba de o cameră tip under-display poziționată sub suprafața activă a afișajului FHD+.

Sony Xperia 10 III

Potrivit unor zvonuri anterioare, noul smartphone vine cu un sistem triple-camera având senzor principal de 12MP, cameră ultra-wide de 8MP și încă un modul de 8MP pentru funcția zoom.

Pe carcasa cu dimensiuni 154 x 68 x 8.3 mm mai poate fi întrezărită și o ieșire pentru căști, de tip jack 3.5mm.

Deocamdată, este prea devreme pentru a vorbi și despre o versiune 5G a lui Xperia 10 III, aceste informații urmând să fie comunicate de Sony la momentul potrivit.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult