Sony Xperia J, câteva specificaţii cu o lună înainte de IFA Berlin

30.07.2012
Sony Xperia J, câteva specificaţii cu o lună înainte de IFA Berlin

Cu o lună înainte de deschiderea IFA Berlin, imagini cu terminalul Xperia J şi câteva specificaţii vagi şi presupus reale au ieşit la iveală.

Urmând să se plaseze între puternicul dual-core redus ca dimensiuni Xperia U şi modelele Tipo şi Miro, Xperia J va folosit o soluţie single-core de la Qualcomm, un MSM7627A tactat la 1GHz, va oferi un ecran cu diagonală de 4″ cu rezoluţie WVGA şi va rula Android 4.0.4 de la bun început. Mai multe detalii nu sunt cunoscute în acest moment, iar unicele imagini înfăţişează doar partea posterioară, deci se poate specula prea puţin pe marginea design-ului acestui model.

Alături de Xperia J (ST26i), la IFA Berlin este aşteptată şi lansarea modelelor LT30p (Mint) şi LT29i (Hayabusa), care au avut parte şi ele de câteva informaţii scăpate în avans. Acestea ar trebui să facă parte din valul al doilea de lansări majore din acest an, după reţeta aplicată de fost companie Sony Ericsson în cursul anului trecut, şi să fie trei din cele douăsprezece modele pe care compania le va lansa în acest an. Dacă acest lucru se va întâmpla, veţi afla de la faţa locului la sfârşitul lunii august.

Sony Xperia J

Urmărește Go4IT.ro pe Google News