Smartphone-ul Sony Xperia U în teste

11.07.2012
Smartphone-ul Sony Xperia U în teste

La începutul anului, Sony anunţa seria NXT de terminale, cu un design unitar. Dacă nu erau aşezate unul lângă altul, ai fi putut foarte uşor să le confunzi. Sony Xperia U este cel mai mic model din acestă serie şi tocmai a sosit pentru teste în redacţia Go4it.ro. În continuare vă vom prezenta câteva impresii iniţiale şi un clip de prezentare. Un test amplu va fi publicat ulterior.

Sony Xperia U, cu ecran de 3.5"

Aşa cum ne-am obişnuit de la Sony, ecranul are o rezoluţie standard de 480×854, însă ea este afişată pe o diagonală mică de 3.5”. Asta înseamnă că densitatea de pixeli este mare şi imaginea afişată este clară. Carcasa lui Xperia U este construită dintr-un plastic aderent şi vine cu un capac interschimbabil pe latura inferioară. Cele trei butoane de la baza ecranului nu sunt amplasate fizic pe banda transparentă, ci sunt indicate prin trei puncte albe.

Sony Xperia U este unul dintre cele mai accesibile smartphone-uri de pe piaţă cu procesor dual core. Chipset-ul STE U8500 vine cu un CPU dual core la 1 GHz şi un GPU Mali 400MP, asistat de 512 MB RAM. Din păcate, slot-ul pentru carduri microSD lipseşte, iar memoria internă a telefonului este limitată la 4 GB. Aceasta poate fi o problemă majoră chiar şi pentru un utilizator de rând. Singura consolare este dată de faptul că Xperia U dispune de 2 GB de memorie pentru instalarea aplicaţiilor.

Sony Xperia U - banda transparentă este iluminată diferit

Testul complet cu Sony Xperia U va fi publicat în curând.

Sony Xperia U nu are slot microSD

Urmărește Go4IT.ro pe Google News