Sony Xperia L – primele detalii

06.03.2013
Sony Xperia L - primele detalii

Încercând să răspundă cât mai bine nevoilor utilizatorilor, Sony aduce pe piaţă o adevărată avalanşă de modele smartphone: Xperia J, Xperia T, Xperia V, Xperia Z şi Xperia ZL, iar acum şi un model Xperia L, pentru care avem primele specificaţii neoficiale.

Sony Xperia L este un smartphone cu dotări de nivel mediu, realizat în jurul unui ecran de 4.3 inch cu rezoluţie 480 x 854 pixeli şi butoane virtuale. Sistemul de operare livrat la momentul lansării va fi Android 4.1.2 Jelly Bean, rulat cu ajutorul unui chipset Qulcomm Snapdragon compus din CPU dual-core la 1GHz şi GPU Adreno 305.

Designul carcasei nu a fost încă surprins în imagini, dar ştim că acesta are dimensiuni 128.7 x 65 x 9.7 mm şi ascunde un acumulator de 1700 mAh.

Pentru poze şi secvenţe video avem o cameră foto de 8MP, cu senzor optic din seria Exmor RS. Fişierele rezultate sunt păstrate în memoria internă de 8 GB, sau pe card microSD.

Pentru moment, Sony Xperia L nu a primit o dată de lansare exactă sau preţ de achiziţie.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult