Sony Xperia ZL va fi disponibil în Europa din aprilie, va fi puţin mai ieftin decât Xperia Z

14.02.2013
Sony Xperia ZL va fi disponibil în Europa din aprilie, va fi puţin mai ieftin decât Xperia Z

Lansate împreună în ianuarie, telefoanele Xperia Z şi Xperia ZL au fost unele dintre cele mai mediatizate produse prezentate în cadrul CES 2013 deoarece Sony pare să fi intrat pe o pantă ascendentă binevenită.

Despre terminalul Xperia Z ştim deja că va ajunge pe pieţele europene, inclusiv în România,  undeva în a doua jumătate a lunii martie. Sony nu a dezvăluit încă oficial preţul acestuia, însă precomenzile stipulează încă de acum o lună un preţ de 650€.

Cel de-al doilea model, Xperia ZL, a captat mai puţin atenţia. Cei care însă doresc un terminal cu specificaţii similare, dar ceva mai mic, pot aşteptat lansarea acestuia undeva în luna aprilie. Preţul estimativ al acestuia, care provine tot din Germania şi este în general relevant şi pentru piaţa românească, este ceva mai redus, de 599€, şi ar putea atrage utilizatorii care doresc ce este mai bun în cadrul modelului Xperia Z dar nu se dau în vânt în mod deosebit după protecţia la praf şi umezeală sau carcasa fabricată din sticlă.

În acest moment, reprezentanţii locali ai companiei Sony nu au confirmat că şi Xperia ZL va fi prezent pe piaţa românească, însă, pentru cei interesaţi de acest model,  amazon.de este la doar un click de mouse distanţă,

Urmărește Go4IT.ro pe Google News