Sony Xperia V, curând în magazinele europene

28.11.2012
Sony Xperia V, curând în magazinele europene

Sony Xperia V este aşteptat să ajungă în stocurile magazinelor încă din prima parte a lunii decembrie, încadrat la un preţ nu tocmai pe placul fanilor Sony Xperia.

Sony Xperia V - rezistent la apă şi praf

Potrivit reprezentanţilor Sony Rusia, noul terminal Xperia V urmează să fie comercializat la un preţ prohibitiv, de aproximativ 622 euro. Totuşi, cei care nu se grăbesc să-l prindă în perioada sărbătorilor de iarnă ar putea economisii destul de mult, deoarece preţul este aşteptat să mai scandă din luna ianuarie, când Xperia V va ajunge şi pe pieţele din Europa.

Tot atunci Sony va începe să fie livreze Xperia V împreună cu versiunea Jelly Bean a sistemului de operare Android (terminalele livrate în perioada lunii decembrie primesc doar Android 4.0).

Sony Xperia V - conectivitate NFC

Anunţat oficial încă din luna august, Sony Xperia V este un smartphone cu ecran HD de 4.3 inch, protejat într-o carcasă rezistentă la zgârieturi, apă şi praf. Configuraţia este realizată în jurul unui chipset cu CPU dual-core din seria Qualcomm MSM8960 Snapdragon, tactat la 1.5 GHz. Modelul dispune de 1 GB memorie RAM, 8 GB spaţiu de stocare intern şi slot microSD.

Sony Xperia V - cameră foto de 13 MP

Sony Xperia V oferă conectivitate LTE şi NFC, cameră VGA frontală, dar şi o cameră foto de 13 MP pentru poze, prevăzută cu blitz LED şi capabilă să filmeze la rezoluţie 1080p.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult