Sony Xperia XZ2 şi XZ2 Compact, lansate oficial

Sony a lansat noul flagship Xperia, creat pentru divertisment. Xperia XZ2 dispune de ecran HDR Full HD+ de 5,7”, difuzoare stereo puternice şi sistem Dynamic Vibration, care transpune sunetul în senzaţii tactice ce pot fi simţite în timp ce ţinem telefonul în mână.

Sony Mobile a anunţat lansarea a două vârfuri de gamă smartphone, Xperia XZ2 şi Xperia XZ2 Compact. Noile dispozitive aduc progrese semnificative în materie de tehnologie foto, video şi audio, precum şi un design împrospătat, adaptat noilor tendinţe din anul 2018.        

Dacă prioritatea ta este divertismentul, noile modele Xperia XZ2 şi XZ2 Compact sunt telefoanele de care ai nevoie”, a declarat Hideyuki Furumi, Vicepreşedinte Executiv, Global Sales and Marketing, Sony Mobile Communications. „De la tehnologia de talie mondială de sub carcasă, până la noul design elegant şi sofisticat, aceste telefoane noi sunt tot ce îţi trebuie şi un pic în plus. Am depăşit cu mult limitele Sony, datorită noilor noastre produse de înregistrare şi redare video şi audio – divertismentul depăşeşte limitele extreme.”

Xperia XZ2 dispune de cameră foto cu tehnologie Motion Eye, suportând înregistrare video 4K HDR (în premieră pe un smartphone) şi filmare super slow motion Full HD, cu o viteză de 960 FPS. Carcasa telefonului este construită pe un cadru metalic, prevăzută cu scut Gorilla Glass 5 pentru protejarea ecranului şi atestată IP65/IP68 pentru protecţie împotriva pătrunderii de apă şi praf.

Ambele dispozitive folosesc chipsetul Snapdragon 845, cel mai avansat model din oferta producătorului Qualcomm, capabil să atingă viteze de descărcare Gigabit prin conexiuni LTE de internet mobil.

Aplicaţia 3D Creator primeşte mai multă flexibilitate pentru scanare 3D. Pe lângă faptul că poţi scana în 3D obiecte sau feţele prietenilor, acum îţi poţi scana propria faţă şi transforma într-un avatar 3D. După ce termini scan-ul în 3D, îl poţi posta direct pe pagina de Facebook, cu ajutorul 3D Creator.

Lista dotărilor este completată cu tehnologiile Smart Stamina, STAMINA mode şi Battery Care, precum şi tehnologia Qnovo Adaptive Charging, care păstrează sănătatea bateriei, pentru o durată de viaţă mai mare. De asemenea, noul smartphone suportă încărcarea whireless a acumulatorului, folosind adaptoare Qi compatibile.

Xperia XZ2 este disponibil în culorile argintiu lichid, negru lichid, verde profund şi roz cenuşiu. Sony Xperia XZ2 Compact este disponibil în patru culori: alb argintiu, negru, verde şi roz coral.

Xperia XZ2 şi XZ2 Compact sunt disponibile începând cu luna martie 2018 şi ambele vor fi prevăzute cu AndroidTM 8.0 Oreo.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult