Sony Xperia Z – preţul în magazinele europene

15.01.2013
Sony Xperia Z - preţul în magazinele europene

Prezentat în detaliu la CES 2013, Sony Xperia Z a reuşit să stârnească interesul pasionaţilor de telefoane Android, afişând specificaţii de top şi performanţe bune pe partea de cameră foto, a cărei rezoluţie atinge 13 MP. Cu toate acestea, un detaliu esenţial a fost până acum ţinut departe de ochii şi urechile potenţialilor cumpărători.

Sony Xperia Z - preţul în magazinele europene

Chiar dacă nu este încă lansat oficial, Sony Xperia Z a fost observat în oferta unui magazin online din Germania încadrat la un preţ de 649 euro. Luna februarie ar putea aduce noul Xperia Z şi oferta magazinelor din Polonia, unde preţul ar putea urca până spre 680 euro. Tot în februarie sau martie, noul terminal ar putea ajunge în oferta magazinelor din Marea Britanie, încadrat la un preţ similar.

Pentru preţul plătit, Sony Xperia Z pune la dispoziţie ecran Full HD de 5 inch, chipset quad-core Snapdragon S4 Pro la 1,5 GHz şi 2 GB memorie RAM, alăturate unei camere foto cu senzor Exmor RS de 13 MP.

Deşi a fost prezentat la CES, varianta Sony Xperia ZL nu pare să fie în planuri pentru o lansare pe Continentul European. Pentru cei care nu ştiu deja, Xperia ZL oferă aceleaşi specificaţii dar este împachetat într-o carcasă mai simplă din material plastic fără certificare IP, are dimensiuni frontale ceva mai mici, dar o grosime puţin mai mare.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult