Sony Xperia Z1, dezvăluit în primele imagini neoficiale de bună calitate

Sony Xperia Z1, dezvăluit în primele imagini neoficiale de bună calitate

Sony ne-a aţâţat curiozitatea arătându-ne frânturi din carcasa viitorului telefon Xperia Z1, cunoscut şi sub numele de cod Honami, iar imaginile neoficiale care au ieşit la iveală nu au avut o calitate prea bună. Cum IFA Berlin 2013 se apropie cu paşi repezi, era de aşteptat să vedem şi primele imagini neoficiale la o calitate bună.

După cum ştim deja, Xperia Z1 va oferi un senzor foto de 1/2,3”, mai mare decât cele oferite de telefoanele obişnuite şi comparabil cu cele implementate pe camere foto compacte, care are o rezoluţie de 20,7 MP. Acest senzor este dublat de un obiectiv de calitate superioară care poartă sigla G Lens, iar captura video va oferi şi posibilitatea înregistrării în format 4K

Restul specificaţiilor nu sunt tot atât de sigure, zvonurile neconfirmate dar plauzibile afirmând că vom avea de-a face cu un ecran Full HD de 5”, o platformă Qualcomm Snapdragon 800, 2Gb de memorie RAM,  şi o baterie cu o capacitate de 3000 mAh.

După cum se observă din imaginile alăturate, Xperia Z1 va folosi acelaşi design Omni Balance folosit în cazul Xperia Z şi Xperia Z Ultra, remarcându-se aceleaşi elemente cunoscute precum butoanele sau clapetele care ascund locaşurile SIM şi MicroSD, dar şi relocarea difuzorului în partea inferioară a carcasei.

Noul terminal Sony va fi anunţat în cadrul evenimentului care va avea loc pe data de 4 septembrie, în cadrul expoziţiei IFA Berlin 2013.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News