Sony Xperia Z5, dezvăluit în presupuse imagini de prezentare oficiale

28.08.2015
Sony Xperia Z5, dezvăluit în presupuse imagini de prezentare oficiale

Aşteptat să fie principalul element de atracţie al conferinţei Sony pregătită pentru data de 2 septembrie la Berlin, noul vârf de gamă Xperia Z5 poate fi admirat în noi imagini detaliate, ce par a fi capturi de ecran extrase din clipul oficial de prezentare.

Sony Xperia Z5

Păstrând designul OmniBalance cu care ne-am obişnuit, noul membru al familiei Xperia se prezintă cu suprafeţe din sticlă, încadrate de o ramă cu aspect de metal şlefuit. Imaginile obţinute de Xperia Blog par să confirme folosirea unei camere foto de 23MP cu funcţie de filmare 4K, menţionată deja în zvonuri anterioare.

Sony Xperia Z5 - camera foto de 23 MP

Tot din zvonuri aflăm şi că Xperia Z5 a primit hardware complet nou, înlocuind înfierbântatul Snapdragon 810 folosit de Xperia Z4 cu modelul 820, un chipset mai performand şi eficient din punct de vedere al consumului de energie.

Aparent, Sony va oferi noua gamă Xperia în 3 variante: Xperia Z5 cu ecran QHD, Xperia Z5 Premium cu ecran Ultra HD şi Xperia Z5 Compact.

Sony Xperia Z5

Din păcate pentru detalii complete va trebui să aşteptăm evenimentul oficial de prezentare, programat pentru săptămâna viitoare.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult