Specificații Galaxy S21 – camere foto disponibile pe fiecare model

05.01.2021
Specificații Galaxy S21 - camere foto disponibile pe fiecare model

Ce camere foto primești pe Galaxy S21, în funcție de modelul ales. Lista completă cu specificații.

Samsung a confirmat deja evenimentul de lansare Galaxy S21 pentru data de 14 ianuarie. Însă acest detaliu era cunoscut deja de fani, scurgeri succesive de informații livrând majoritatea specificațiilor, plus imagini neoficiale cu noul flagship Galaxy. Totuși, detalii esențiale precum configurația foto sunt aflate abia acum.

Având ca sursă pe celebrul Evan Blass, specificațiile foto pentru familia Galaxy S21 sunt detaliate într-un infografic adresat vorbitorilor de limbă italiană:

Specificații Galaxy S21 – camere foto

Deși unii fani probabil că sperau la mai mult, vârful de gamă S21 Ultra păstrează rezoluția de 108MP pentru camera principală. Totuși, este de așteptat ca Samsung să livreze un senzor optic de generație nouă, îmbunătățind aspecte precum sensibilitatea la lumină și calitatea imaginii în ansamblu. Configurația tip triple-camera mai include un modul ultra-wide cu rezoluție 12 MO și cameră telephoto de 10MP. La partea din față, ecranul perforat lasă loc unei camere de 40MP, optimizată pentru poze selfie de înaltă claritate.

Mai puțin ambițioase în privința specificațiilor, Galaxy S21 și S21 Plus preiau configurația foto cu senzor principal de 12MP și cameră telephoto care decupează imaginea în modul zoom, folosind rezerva lăsată de un senzor cu 64MP. La fel ca la predecesorul S20, camera frontală este împărțită între un modul ultra-wide cu rezoluție 12MP și cameră principală de 10MP.

Din păcate, sursa citată nu detaliază mai mult capabilitățile foto, aspecte precum noutățile aduse în aplicația de captură rămânând să fie lămurite mai târziu. Aflăm totuși că telefoanele Galaxy S21 vor putea filma în modul 8K/30fps, comutând instantaneu între cele două camere foto (față-spate).

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult