Specificaţiile complete pentru Nexus 5, dezvăluite de manualul de service

07.10.2013
Specificaţiile complete pentru Nexus 5, dezvăluite de manualul de service

În ultimele luni am avut parte de multe informaţii neoficiale despre viitorul telefon LG Nexus 5, ceea ce ne-a permis să ne facem deja o imagine aproape completă despre ceea ce ar trebui să aşteptăm, probabil, la sfârşitul acestei luni. Cele mai recente date ieşite la iveală provin chiar din manualul de service al acestui produs, acestea completând aspectele rămase neacoperite până acum.

Deloc surprinzător, Nexus 5 este o versiune foarte apropiată de deja lansatul model G2, acestea având doar un design uşor schimbat, o poziţionare clasică a butoanelor şi un ecran ceva mai mic. Conform datelor din manualul de service LG, Nexus 5 va oferi un ecran IPS cu diagonală de 4,95” şi rezoluţie Full HD iar platforma sa hardware va include un  procesor Qualcomm Snapdragon 800 (MSM8947) tactat la 2,3 GHz, 2 GB de memorie RAM şi 16 sau 32 GB de memorie internă, slotul MicroSD fiind, aşa cum era de aşteptat, absent.

Camera foto principală va avea un senzor cu o rezoluţie de 8 MP şi stabilizare optica, partenerul său frontal urmând să ofere un senzor 1,3 MP. Conform datelor din document, bateria are o capacitate de 2300 mAh şi este însoţită de un încărcător wireless Qi.

Pe lista dotărilor se mai regăsesc ieşirea video HDMI cu conector SlimPort, un LED pentru notificări, setul standard de senzori (accelerometru, giroscop, magnetometru, proximitate şi luminozitate) la care se adaugă un senzor de presiune, NFC, Bluetooth, GPS, modem radio 2G/3G/4G şi un adaptor wireless 802.11n, din păcate fără suport dual-band.

Lansarea telefonului Nexus 5 este aşteptată pe data de 30 octombrie, preţurile vehiculate fiind de 300 – 350 USD pentru modelul cu o capacitate de stocare internă de 16 GB.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News