Specificațiile Galaxy S22, publicate. Camera foto de 200MP pare să lipsească.

10.09.2021
Specificațiile Galaxy S22, publicate. Camera foto de 200MP pare să lipsească.

Exceptând chipsetul folosit, Galaxy S22 pare să vină fără schimbări notabile pe partea configurației foto, mult zvonitul senzor de 200MP absentând de pe listă.

Potrivit ultimelor zvonuri, niciunul dintre reprezentanții următoarei serii de telefoane Galaxy, S22, S22 Plus și S22 Ultra, nu primesc senzorul foto de 200MP pe care Samsung abia l-a anunțat.

Denumit ISOCELL HP1, acesta folosește pixeli cu dimensiunea de 0.64 μm și include un mod low-light care livrează poze de înaltă calitate la rezoluție 12.5MP, simulând o dimensiune a pixelilor de 2.56 μm, cu sensibilitate mult crescută la lumină. Teoretic, noul senzor Samsung ar trebui să ofere toate avantajele rezoluției ultra-înalte, fără compromisurile așteptate în mod normal de la senzori optici cu pixeli mulți și suprafață mică pentru captarea luminii.

Samsung 200MP

Potrivit surselor apropiate companiei sud-coreene, chiar și modelul de top Galaxy S22 Ultra va primi tot un senzor principal de 108MP, Samsung preferând să optimizeze asupra performanțelor concrete. Oferta de senzori complementar ar urma să cuprinsă un senzor ultra-wide de 12MP, asista cu funcție de stabilizare optică a imaginii.

La partea din față, modelul Galaxy S22 Ultra ar urma să dispună de o cameră cu rezolușie 40MP. În schimb, seriile S22 și S22 Plus primesc un sistem triple-camera cu zoom optic 3X și cameră de 10MP la partea din față.

Tot la capitolul noutăți, se pare că Samsung va livra modelul Galaxy S22 Ultra cu o nouă versiune a accesoriului S Pen.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult