Specificaţiile Xperia Z3 dezvăluite în GFX Bench

Specificaţiile Xperia Z3 dezvăluite în GFX Bench

În ultimele săptămâni am auzit din ce în ce mai multe informaţii neoficiale despre noul telefon Xperia Z3 de la Sony, iar acum avem şi o listă de specificaţii hardware, graţie listei online de dispozitive găzduită de GFX Bench. Aparent cineva are un astfel de dispozitiv la îndemână şi a rulat popularul software de testare, iar asta ne oferă nouă o scurtă privire în spatele cortinelor.

Aşteptat pentru anunţ la IFA 2014, noul telefon Sony nu pare să fie foarte diferit din punct de vedere al componentelor interne faţă de predecesorul său, Xperia Z2. Modelul D6603, cum este listat pe GFX Bench, va folosi acelaşi SoC Qualcomm Snapdragon 801, care include procesorul quad-core Krait 400 la 2,26 GHz şi cipul grafic Adreno 330. Display-ul afişează 1920 x 1080 pixeli şi are diagonala de 5,1”.

Aceeaşi cantitate de RAM (3 GB) va fi inclusă şi în Z3, alături de 16 GB de spaţiu de stocare intern şi camere foto/video de 20 megapixeli pe partea din spate şi 2 megapixeli pe partea din faţă. Este greu de intuit în acest moment ce va diferenţia acest dispozitiv de modelul Z2, având în vedere că oferă hardware aproape identic.

Nu există încă informaţii noi despre o variantă compact a lui Z2 sau a lui Z3, însă odată cu anunţul noului model, este foarte posibil să aflăm şi noutăţi despre cel puţin una dintre acestea. Nu rămâne decât să aşteptăm informaţiile oficiale de la începutul lunii viitoare, când va avea loc evenimentul IFA de la Berlin.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult