Succesorul popularului Samsung Galaxy A54 apare în noi imagini. Cum va arăta noul Galaxy A55?

03.01.2024
Succesorul popularului Samsung Galaxy A54 apare în noi imagini. Cum va arăta noul Galaxy A55?

Samsung Galaxy A55 apare într-un nou set de randări care, de această dată, par mai oficiale decât primul set scurs pe internet.

Un nou set de randări cu posibilul design al viitorului Samsung Galaxy A55 a apărut pe internet. De această dată, fotografiile par mai oficiale ca niciodată, cu detalii ce ar putea ajunge pe versiunea finală a succesorului îndrăgitului smartphone Galaxy A54.

Aceste noi fotografii cu viitorul mid-ranger al celor de la Samsung confirmă designul cu ramă metalică, pe care o putem observa rapid grație liniilor din plastic, destinate antenelor. De asemenea, putem vedea că rama pătrunde mai mult către exterior în zona butoanelor de volum și de pornire/oprire, dispuse pe partea dreaptă. Este o abordare similară cu ceea ce am văzut pe noile Galaxy A15 și A25.

Noul Samsung Galaxy A55 apare în noi randări

Noul set de imagini a fost publicat de Android Headlines, aflăm că noul smartphone va fi disponibil în cel puțin 3 nuanțe: Awesome Iceblue, Awesome Lilac și Awesome Navy. Telefonul are un spate plat, clasic, cum mai vedem și pe alte modele de la Samsung, cu o insulă simplă cu trei lentile și decupaj pentru blițul LED. Este același design pe care l-am văzut și pe Galaxy A54 de anul trecut și pe cele mai recente telefoane Samsung.

Potrivit GSMArena, Galaxy A55 va avea un chipset Exynos 1480, un procesor cu opt nuclee (patru la 2,75 GHz, patru până la 2,0 GHz) și un GPU Xclipse 530 bazat pe AMD RDNA2. De asemenea, noul Samsung Galaxy A55 ar putea avea un ecran OLED FHD+ 120 Hz de 6,5 inch, o cameră principală de 50 MP și suport pentru încărcare cu fir de 25 W.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ionuț Vîlciu
Curios din fire, fascinat de tehnologie, jocuri, gadgeturi și pasionat de lumea auto, Ionuț și-a început cariera în jurnalism alături de echipa WASD.ro. De acolo a urmat o incursiune în presa automobilistică, alături de ProMotor. Când nu scrie despre mașini, redactează articole despre ... citește mai mult