TCL lansează sub brandul Alcatel două noi telefoane accesibile pentru piața europeană

20.05.2020
TCL lansează sub brandul Alcatel două noi telefoane accesibile pentru piața europeană

TCL, compania din spatele cunoscutului brand Alcatel, lansează pentru piața europeană două noi telefoane accesibile cu Android: Alcatel 3X și Alcatel 1SE.

Folosit de producătorul chinezesc TCL pentru a livra telefoane ieftine destinate pieţelor internaţionale, brandul Alcatel reunește două noi modele de telefoane recomandate printr-un raport calitate/preţ foarte atrăgător.

Telefoane ieftine Alcatel

Încadrate la gama accesibilă, Alcatel 3X și Alcatel 1SE vor putea fi comandate la prețuri de 150 și 100 euro. Modelul mai bine dotat vine cu ecran HD+ de 6,5 inch și se face remarcat prin designul cu raport ecran-carcasă de aproape 90% și o mică crestătură în V, aplicată în dreptul camerei frontale. Telefonul este motorizat de un chipset MediaTek MT6762 octa-core, ajutat cu 4 GB RAM și 64 GB stocare internă expandabilă (până la 256 GB). Alcatel 3X mai dispune de sistem quad-camera cu cameră principală de 16MP, cameră super-wide e 5MP, cameră macro de 2MP și senzor de 2MP pentru aplicarea efectelor de profunzime în pozele tip portret. Deasupra ecranului protejat sub sticlă Gorilla Glass cu margini curbate găsim o cameră frontală de 8MP. Configurația este susținută cu un acumulator de 5000mAh și rulează versiunea Android 10.

Țintind direct gama de telefoane accesibile, Alcatel 1SE păstrează rezoluția HD+, dar întinsă pe un ecran de 6.2 inch. Telefonul oferă sistem triple-camera în configurație 13M+5MP super-wide + 2MP DoF, cameră frontală de 5MP, 3GB memorie RAM și 3GB stocare internă. În ciuda încadrării la gama low-cost, Alcatel 1SE vine cu un acumulator de 4000mAh care promite autonomie decentă și versiunea Android 10.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News