Telefoane mobile pentru fete

08.10.2007
Telefoane mobile pentru fete

Aruncând o privire peste lista celor înscrişi la concursul Motorola Ferrari V6, am observat o mulţime de participante. Ciudat şi îmbucurător, căci eu credeam că suntem o revistă citită în mare parte de bărbaţi. Iar ca reprezentantele sexului frumos să nu se simtă neglijate, m-am decis să scriu un articolaş despre telefoanele mobile destinate lor, femeilor.

Nokia 8600 Luna – o imagine aparte pentru femeia de afaceri

Deşi mulţi îl vor considera un telefon unisex, eu văd Nokia 8600 Luna ca accesoriul perfect al unei femei moderne de afaceri. Cu stilul său desăvârşit, ce îmbină într-un mod deosebit sticla şi metalul, Nokia 8600 este o apariţie aparte, un fotomodel. L-am testat şi am fost impresionat, de aceea îl recomand. E drept, e puţin cam scump. Puţin mai mult de fapt. Dar este exclusivist. Nokia 8600 îşi îndeplineşte cu brio funcţia sa de bază: comunicarea, fără a abuza de funcţii complicate, pe care multe dintre voi nici nu le-aţi folosi.

Nokia 8600 Luna

LG Prada – totul doar prin atingere

Încă din primul moment în care am avut în mână sensibilul LG Prada, l-am asociat cu mâinile fine ale unei femei. De ce? Pentru că lasă impresia de fragilitate. Telefonul Prada este parcă făcut pentru a fi purtat în husa sa specială din piele, cu grijă, iar cum noi bărbaţii nu avem grijă de gadgeturi aproape niciodată… Funcţiile jucăriei LG sunt decente, fără a excela. Este grozav pentru vorbit, poate face şi poze, naviga pe Internet. În plus, are ecran touchscreen, ceva ce nu întâlneşti chiar pe toate drumurile.

Preţul lui LG Prada îl situează însă într-o zonă înaltă, alături de Nokia 8600 Luna, fiind inaccesibil muritorilor de rând. Tocmai de aceea e atât de râvnit.

Lg Prada

LG Shine – eleganţă şi decenţă

LG s-a priceput întotdeauna să facă telefoane frumoase, pe care publicul feminin să le iubească. După Chocolate, a venit LG Shine, un slider subţire cu un design minunat. Chiar dacă e rece, datorită carcasei de culoarea aluminiului şlefuit, el atrage prin decenţă. Datorită alurii şi imaginii aparte, vânzările sale depăşesc record după record. Iar mare parte dintre posesoare sunt femei.

Este multimedia, se descurcă de minune în utilizarea zilnică şi nu stă chiar prost nici la autonomie. În plus, LG Shine arată grozav, chiar dacă e recomandat să fie purtat în husă, fiind un adevărat magnet pentru amprente şi praf, ca fratele mai mare, Prada. Aşa că doamnelor şi domnişoarelor, aveţi grijă de el. Există şi o versiune mai colorată, dacă tot vroiaţi sa întrebaţi.

Lg Shine

Samsung Ultra Edition 12.1 – tras prin inel

Samsung şi telefon stilat e deja un pleonasm, constructorul corean fiind apreciat pentru designul deosebit al mobilelor sale. U700, cunoscut şi ca Ultra Edition 12.1 arată grozav, cu al său exterior argintiu ce seamănă cu o oglindă, dar este şi dotat tehnologic. Camera foto de 3,2 Mpx te asigură că instantaneele surprinse sunt de calitate, iar funcţiile multimedia nu sunt mai prejos. În plus, tastele sensibile la atingere de pe faţa frontală sunt chiar cool.

Ultra Edition 12.1 este şi accesibil ca preţ, astfel că nu ar trebui să staţi prea mult pe gânduri când îl veţi achiziţiona. Doar să aveţi grijă, nici el nu se înţelege prea bine cu praful şi amprentele…

Samsung u700

Motorola RAZR V3 Pink – puţină culoare strică?

E ciudat când un tip face o listă de telefoane pentru femei, pentru că nu prea include şi jucărelele stil bomboană, colorate şi pictate mai ceva ca un perete în Bronx. Dar conform ultimelor studii, doamnele şi domnişoarele nu mai vor roz. Însă, prin România observ că se mai cumpără aşa ceva, astfel că includem şi un clasic: Motorola RAZR V3 Pink.

Îl ştiţi, e subţire, plat şi destul de capabil. În plus, e roz. Frumos nu? Iar la preţ stă şi mai bine, fiind cel mai accesibil dintre toate telefoanele prezentate în acest mini articol.

Motorola V3 Pink

Desigur, sunt multe alte mobile ce merită menţionate aici, precum LG Chocolate, Sony Ericsson Z610i sau Nokia 7373. Voi ce telefoane aveţi? Sau ce telefoane v-aţi dori să vă cumpăraţi sau să primiţi cadou de la cei dragi? Nu vă sfiiţi să lăsaţi comentarii cu ajutorul formularului de mai jos.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News