Telefoane Samsung Galaxy A3 2017, rămase nefuncţionale sau cu probleme de stabilitate după actualizarea la Android Oreo

Telefoane Samsung Galaxy A3 2017, rămase nefuncţionale sau cu probleme de stabilitate după actualizarea la Android Oreo

Incluse recent pe lista dispozitivelor Samsung care primesc actualizare la versiunea Oreo a platformei Android, telefoanele Galaxy A3 2017 sunt reclamate de utilizatori pentru calitatea îndoielnică a firmware-ului furnizat.

Neplăcerile se manifestă prin repornirea dispozitivelor la intervale de timp aleatorii, iar atunci când acestea nu sunt lăsate complet inutilizabile prin inducerea unui boot-loop continuu, încercările utilizatorilor de a folosi opţiunea pentru readucere la setările de fabrică s-a dovedit complet inutilă în rezolvarea problemei.

Potrivit experienţelor povestite de utilizatori, repornirile se manifestă mai ales după conectarea la anumite reţele Wi-Fi publice, cum este cea a operatorului european Eduroam.

Chiar dacă Samsung nu a confirmat oficial problema semnalată, moderatorii forumului oficial pentru suport tehnic au trecut deja la colectarea de informaţii şi căutarea unor soluţii. Probabil neplăcerile vor fi rezolvate în acelaşi mod în care au fost create, prin lansarea unei noi actualizări Android Oreo.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult