Telefoanele Google Pixel (Sailfish şi Marlin) apar în noi imagini neoficiale [FOTO]

12.09.2016
Telefoanele Google Pixel (Sailfish şi Marlin) apar în noi imagini neoficiale [FOTO]
Acum că Galaxy Note7 şi iPhone 7 au fost anunţate în mod oficial, cu bune şi cu rele, privirile vor fi îndreptate către noile smartphone-uri Google, care ar putea fi anunţate la începutul lunii octombrie. Modelul Sailfish, care se zvoneşte că va face parte din seria de dispozitive Pixel şi că va fi produs de HTC (alături de o versiune mai mare numită Marlin/Pixel XL), a apărut din nou în imagini neoficiale, de data aceasta fiind vorba despre randări 3D bazate pe descrierile de până acum.
 

 
Aceste imagini vin de pe site-ul Android Authority, care a folosit imagini şi descrieri oferite de OnLeaks, un cont de Twitter specializat în leak-uri de smartphone-uri, pentru a realiza modele 3D care descriu designul exterior al noului HTC Marlin. Spatele dispozitivului include un panou din sticlă, pe care sunt amplasate camera foto, blitz-ul şi senzorul de amprentă, iar în partea de jos poate fi observat port-ul USB Type-C utilizat pentru încărcare.Pe laterala din dreapta sunt amplasate butoanele power şi volum, iar pe partea stângă se regăseşte tăviţa pentru cartele SIM.
 
 
Ce nu poate fi observat în aceste imagini este un jack pentru căşti, lipsa acestuia pe iPhone 7 fiind înâmpinată cu scepticism de utilizatorii de smartphone-uri. Până în prezent nu am primit informaţii despre existenţa jack-ului de căşti pe noile telefoane Pixel de la Google, deci acest detaliu rămâne un secret. o serie de imagini care descriu o husă de protecţie din silicon pentru versiuneae mai mare, Pixel XL, sugerează că jack-ul audio există, cel puţin pe această variantă, iar branding-ul Nexus este absent complet de pe noile telefoane. Singurul logo vizibil este Google, discret poziţionat în partea de jos. Logo-ul HTC este complet absent.
 
 
Noile smartphone-uri Google Pixel sunt aşteptate pe piaţă înainte de finalul lunii octombrie.
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult