Telefonul Casio G’zOne înfruntă natura dezlănţuită

29.07.2008
Telefonul Casio G’zOne înfruntă natura dezlănţuită

Surpriză, Casio face telefoane mobile. Gadgetarii care umblă după tehnologii gen multitouch, sisteme de operare şi Wi-Fi să-şi mute privirea în altă parte deoarece terminalul Casio G’zOne Boulder este dedicat trup şi suflet aventurierilor deloc manieraţi şi greu încercaţi de furia naturii. Componentele sale sunt protejate într-un spaţiu izolat cu cauciuc siliconat, iar carcasa este tratată cu un polimer special deosebit de rezistent la praf, şocuri şi imersiune (supravieţuieşte timp de 30 de minute scufundat la un metru). Cei care au dubii, pot vedea rezultatele testelor militare efectuate de către laboratoarele Garwood.

Casio G'zOne Boulder

Specificaţiile tehnice sunt destul de modeste, dar când te afli izolat pe un pisc de munte, având deasupra un nor ameninţător gata să-ţi descarce în moalele capului 100 de Terrawaţi la 40 de kA intensitate, nu cred că îţi mai arde să-ţi faci poze de Hi5, cu camera de 1.3 MP din dotare. Nici măcar busola (E-Compass) de care dispune G’zOne nu te va ajuta prea mult, cel mai recomandat lucru fiind să te retragi într-o zonă joasă cât mai repede cu putinţă. Sau să te culci la pământ şi să te rogi. Însă dacă ai destul sânge rece, poţi să-ţi aprinzi o ţigară şi să descoperi celelalte facilităţi. Spre exemplu, ecranul intern de 2 inch cu rezoluţie QVGA (cel extern este monocrom şi măsoară 1.2 inch), player-ul multimedia, tehnologia Bluetooth şi receptorul GPS.

Casio G'zOne Boulder

Vrei să afli mai multe? Pe site-ul casiogzone.com vei găsi toate detaliile. Eu îţi mai spun doar că telefonul milităresc Casio G’zOne Boulder este comercializat deocamdată doar în Statele Unite, în reţeaua Verizon.

Casio G'zOne Boulder

Urmărește Go4IT.ro pe Google News