Telefonul slăbănog, nu doar pentru cei cu pantaloni strâmţi

26.11.2008
Telefonul slăbănog, nu doar pentru cei cu pantaloni strâmţi

Una din problemele cu care ne confruntăm în cazul telefoanelor de business este dimensiunea. Lungimea şi lăţimea sunt acceptabile şi mai mari, dacă vrem un ecran decent. Însă grosimea, de multe ori, chiar este o problemă. Aşa că cineva care s-a confruntat cu această problemă a trecut la fapte şi a creat un concept de PDA Phone foarte, foarte subţire.

Telefonul slabanog

Autorul conceptului este un francez, pe numele său David Turpin. Din păcate, acest concept este doar la stadiu de schiţă, nici vorbă de construcţie a unui prototip. În imagini arată foarte bine, deşi nu are nimic spectaculos. Însă simplul fapt ca este un touchscreen lung şi foarte subţire îi conferă o anumită eleganţă. Asta ca să nu mai spun de aspectul practic, ar fi un PDA pe care chiar ai putea să-l ţii în buzunar.

Telefonul slabanog

De la schiţă la forma fizică e cale lungă. Atât de lungă încât cred că va mai dura până când vor exista piese de telefon mobil atât de subţiri încât să permită construirea acestui concept. A, chiar are şi tastatură QWERTY în cei probabil 10 mm grosime totală.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News