Un Galaxy S5 a supravieţuit timp de şapte luni în aer liber, după ce a fost pierdut într-o livadă

23.04.2016
Un Galaxy S5 a supravieţuit timp de şapte luni în aer liber, după ce a fost pierdut într-o livadă
Galaxy S5 a fost primul smartphone Samsung vârf de gamă rezistent la apă şi praf. Bae Gyu-ryong, un bărbat în vârstă de 70 de ani din Coreea de Sud, şi-a pierdut telefonul în urmă cu şapte luni în livada sa de curmali. L-a căutat mai multe zile, dar nu a reuşit să îl găsească, deoarece terminalul era trecut în modul silenţios, iar serviciul Android Device Manager nu era setat. 
 
Peste şapte luni, Gyu-ryong a dat accidental peste S5-ul pierdut. Telefonul era ud şi trecuse printr-o iarnă. După ce l-a uscat, utilizatorul a rămas suprins când a văzut că telefonul funcţionează impecabil. 
 
 
„Am fost suprins să văd că smartphone-ul, care a trecut prin ploi şi zăpadă, este sută la sută funcţional”, a declarat Bae. 
 
Între timp, bărbatul şi-a cumpărat alt telefon, dar a reuşit să recupereze imaginile din Galaxy S5 fără probleme. 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult