Un hoț i-ar fi returnat victimei telefonul furat deoarece nu era un OnePlus 9 Pro

08.04.2021
Un hoț i-ar fi returnat victimei telefonul furat deoarece nu era un OnePlus 9 Pro
Foto: Shutterstock

Un hoț care i-ar fi furat smartphone-ul Samsung Galaxy S10 Plus unui bărbat i-ar fi returnat acestuia dispozitivul la scurt timp după aceea deoarece nu era noul OnePlus 9 Pro.

Incidentul s-ar fi petrecut într-o stație de metrou din orașul indian Noida. Hoțul, care aparent purta o mască neagră, ar fi luat dispozitivul din mâna unui bărbat, în timp ce acesta scria un mesaj, apoi ar fi fugit. Proprietarul smartphone-ului a spus că a alergat după infractor.

Peste câteva momente, hoțul s-ar fi întors și aruncat dispozitivul pe jos. Mai mult, i-ar fi spus victimei, Debayan Roy, că a crezut că e noul model de la OnePlus.

„Frate, am crezut că acesta este un model OnePlus 9 Pro”, i-ar fi zis lui Roy, înainte de a fugi din nou.

Mulți internauți nu cred că povestea este adevărată, ci mai degrabă o „cascadorie” de marketing a firmei chineze. Roy este un jurnalist cunoscut în India, care scrie despre Curtea Supremă. Este ciudat și faptul că el a șters mesajul publicat pe Twitter după ce acesta a devenit viral.

Citește și OnePlus 9 Pro review: primul model cu adevărat „premium” al companiei

Incidente bizare în care sunt implicați hoți de electronice s-au mai întâmplat. În urmă cu câțiva ani, un hoţ i-a furat unui student laptopul, în Marea Britanie. La scurt timp după aceea s-a întâmplat ceva neașteptat.

Infractorul i-a trimis tânărului un e-mail în care şi-a cerut scuze pentru că i-a furat computerul. „Îmi pare rău pentru laptopul tău. Sunt foarte sărac şi am avut nevoie de bani. Ţi-am lăsat telefonul şi portofelul”, a scris el.

Apoi, hoţul i-a făcut o ofertă neobişnuită: „Văd că eşti student. Dacă sunt fişiere pe laptop de care ai nevoie, te rog să mă anunţi şi ţi le voi trimite. Încă o dată, îmi pare rău!”.

Sursa: India Today

CITEȘTE ȘI:

Hoți înamați au abandonat un automobil electric deoarece nu au știut să îl conducă

Un hoţ din tramvai a crezut că fură o pereche de căşti, dar a dat peste ceva care l-a jenat teribil

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult