Un hoț i-ar fi returnat victimei telefonul furat deoarece nu era un OnePlus 9 Pro

08.04.2021
Un hoț i-ar fi returnat victimei telefonul furat deoarece nu era un OnePlus 9 Pro
Foto: Shutterstock

Un hoț care i-ar fi furat smartphone-ul Samsung Galaxy S10 Plus unui bărbat i-ar fi returnat acestuia dispozitivul la scurt timp după aceea deoarece nu era noul OnePlus 9 Pro.

Incidentul s-ar fi petrecut într-o stație de metrou din orașul indian Noida. Hoțul, care aparent purta o mască neagră, ar fi luat dispozitivul din mâna unui bărbat, în timp ce acesta scria un mesaj, apoi ar fi fugit. Proprietarul smartphone-ului a spus că a alergat după infractor.

Peste câteva momente, hoțul s-ar fi întors și aruncat dispozitivul pe jos. Mai mult, i-ar fi spus victimei, Debayan Roy, că a crezut că e noul model de la OnePlus.

„Frate, am crezut că acesta este un model OnePlus 9 Pro”, i-ar fi zis lui Roy, înainte de a fugi din nou.

Mulți internauți nu cred că povestea este adevărată, ci mai degrabă o „cascadorie” de marketing a firmei chineze. Roy este un jurnalist cunoscut în India, care scrie despre Curtea Supremă. Este ciudat și faptul că el a șters mesajul publicat pe Twitter după ce acesta a devenit viral.

Citește și OnePlus 9 Pro review: primul model cu adevărat „premium” al companiei

Incidente bizare în care sunt implicați hoți de electronice s-au mai întâmplat. În urmă cu câțiva ani, un hoţ i-a furat unui student laptopul, în Marea Britanie. La scurt timp după aceea s-a întâmplat ceva neașteptat.

Infractorul i-a trimis tânărului un e-mail în care şi-a cerut scuze pentru că i-a furat computerul. „Îmi pare rău pentru laptopul tău. Sunt foarte sărac şi am avut nevoie de bani. Ţi-am lăsat telefonul şi portofelul”, a scris el.

Apoi, hoţul i-a făcut o ofertă neobişnuită: „Văd că eşti student. Dacă sunt fişiere pe laptop de care ai nevoie, te rog să mă anunţi şi ţi le voi trimite. Încă o dată, îmi pare rău!”.

Sursa: India Today

CITEȘTE ȘI:

Hoți înamați au abandonat un automobil electric deoarece nu au știut să îl conducă

Un hoţ din tramvai a crezut că fură o pereche de căşti, dar a dat peste ceva care l-a jenat teribil