Un nou „leak” cu Pixel 7a dezvăluie toate detaliile importante despre telefon. FOTO

28.04.2023
Un nou

Sunt puține lucruri pe care nu le știm în prezent despre Pixel 7a, următorul smartphone mid-range de la Google. O nouă scurgere de informații confirmă însă din nou toate specificațiile importante ale telefonului, care sunt în ton cu ceea ce am aflat în trecut din diverse alte surse neoficiale. Noi imagini, care par surprinse într-o prezentare oficială, au fost publicate de MySmartPrice, dezvăluind astfel, din nou, design-ul și câteva specificații hardware ale dispozitivului.

Pixel 7a va beneficia de un design familiar și hardware puternic

Imaginile de pe MySmartPrice par să confirme ceea ce știam deja, adică faptul că Pixel 7a va avea un design foarte similar cu modelele Pixel 7 deja lansate în toamna anului trecut. Telefonul are același „vizor” lat pe partea din spate, care găzduiește însă doar două camere foto și este ceva mai subțire în profil față de variantele high-end. De asemenea, putem vedea că ecranul acestui model este plat, la fel ca în cazul Pixel 7. Doar modelul „Pro” rămâne singurul cu ecran curbat.

Google-Pixel-7A-White-Marketing-Images

Ecranul va fi unul îmbunătățit față de generația Pixel 6a. Modelul 7a va beneficia de un ecran cu refresh rate îmbunătățit, de la 60 la 90 Hz, pentru un plus de fluiditate în utilizare. Este menționat faptul că viteza de afișare este ajustată inteligent, deci probabil că telefonul va folosi un mod dinamic, care schimbă între 60 și 90 Hz în funcție de aplicație.

La capitolul procesor, avem același Google Tensor G2 de pe modelele Pixel „premium”, ceea ce face acest model o „afacere” bună pentru cei care nu au nevoie de cele mai bune camere, dar care își doresc un telefon rapid în utilizare. Cât despre camere, știm doar că cea principală are un senzor nou, de 64 megapixeli (probabil Sony IMX787), cel mai performant de până acum de pe un model Pixel „a”.

Google-Pixel-7A-Tensor-G2-Chip

Acest model va concura în piață cu Galaxy A54

La fel ca „frații” mai mari, Pixel 7a va beneficia și de încărcare wireless, ceva ce vedem foarte rar pe telefoane mid-range. Nu în ultimul rând, acest model este echipat cu un procesor de securitate Titan M2, proprietar Google.

Telefonul va fi anunțat oficial la Google I/O pe 10 mai, în culorile Charcoal, Snow, Sea și Coral. Prețul de pornire ar trebui să fie de 499 dolari, la fel ca în cazul lui Galaxy A54 de la Samsung, telefonul cu care va concura în piață.

sursa: MySmartPrice

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult