Un nou smartphone Meizu cu dotări de top, detectat în baza de date AnTuTu

12.08.2016
Un nou smartphone Meizu cu dotări de top, detectat în baza de date AnTuTu

Folosit pentru a testa performanţele telefonului mobil sau tabletei, benchmark-ul AnTuTu colectează informaţii despre milioane de dispozitive aflate la utilizatori din lumea întreagă. Ocazional, în baza de date creată sunt identificate şi produse complet noi, aflate la stadiu de prototip sau încă nelansate.

Meizu Pro 7 (presupusă poză-spion)

Acesta pare să fie cazul şi cu un nou smartphone Meizu. Identificat cu numele de cod Meizu_m96, acesta pare să fie un viitor vârf de gamă motorizat de cel mai nou chipset Samsung – modelul Exnos 8890, ajutat cu 4 GB memorie RAM.

Telefonul echipat cu versiunea Android 6.0.1 Marshmallow pare să dispună de 32 memorie internă şi un ecran cu rezoluţie WQHD, a cărui dimensiune nu este însă specificată. Pe lista dotărilor mai intră două camere foto, de 12 MP şi 5 MP.

Ţinând cont de zvonurile actuale privind telefoane Meizu pregătite pentru lansare în perioada următoare, acesta ar putea o variantă îmbunătăţită a modelului Meizu Pro 6, sau chiar înlocuitorul Meizu Pro 7.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult