Un nou smartphone Nokia a primit certificare pentru pieţele asiatice, însă configuraţia nu impresionează

29.12.2016
Un nou smartphone Nokia a primit certificare pentru pieţele asiatice, însă configuraţia nu impresionează

Redus la un simplu nume, brandul Nokia este folosit acum de o companie asiatică numită HMD Global, care a trimis deja spre validare un prim model smartphone.

Dispozitivul cu numele de cod TA-1000 este un smartphone cu suport 4G LTE şi suport pentru încărcare folosind un curent de 5V/2A. Din păcate lista conţinând şi alte dispozitive acceptate pentru China Compulsory Certification (3C) nu dezvăluie mai multe detalii.

Lipsa unei funcţii avansate pentru încărcare rapidă pare să indice că nu avem de-a face cu un model high-end. Posibil, dispozitivul în cauză este Nokia E1, un smartphone entry-level descris în unele zvonuri ca fiind echipat cu un chipset Snapdragon ajutat cu 1GB memorie RAM. Dispozitivul ar urma să fie livrat cu versiunea Android 7.0 Nougat şi ecran de 5.5”, adresând amatorii de telefoane ieftine cu Android.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult