Un prototip de LG G6 apare în imagini neoficiale [FOTO]

01.02.2017
Un prototip de LG G6 apare în imagini neoficiale [FOTO]

Până acum am primit doar descrieri şi imagini generate pe computer cu LG G6, însă pentru prima dată avem fotografii cu un dispozitiv real, chiar dacă nu pare să fie o variantă finală, dedicată vânzării. Este vorba despre un prototip, care nu reflectă obligatoriu modul în care va arăta versiunea finală, însă ne oferă destule detalii despre direcţia în care se îndreaptă designul telefonului.

După cum era de aşteptat, LG G6 va fi echipat cu un ecran ceva mai lung, pe format 18:9, care este înconjurat de o ramă foarte mică, sugerând că dispozitivul nu va fi cu mult mai mare decât modelul G5 de anul trecut. Acesta va beneficia de o ramă metalică de jur împrejurul display-ului, însă construcţia nu pare să fie unibody asemeni zvonurilor din trecut.

Spatele acestui prototip este realizat din plastic, cu diverse contacte conectate la antene externe. Este posibil ca plasticul să fie folosit pentru a putea oferi acces rapid la componentele interne ale dispozitivului, iar în varianta finală să vedem un spate complet metalic.

Tot pe partea din spate a dispozitivului poate fi observat sistemul dual-camera uşor diferit faţă de cel de pe LG G5, cât şi senzorul de amprentă circular, care probabil că integrează şi butonul Power. Absente din aceste imagini sunt elementele modulare, care au fost o prioritate pentru companie anul trecut. G6 nu pare să ofere compatibilitate cu accesorii modulare şi nici nu pare să ofere acces rapid la acumulator pentru înlocuirea acestuia.

Lansarea lui LG G6 este aşteptată la MWC 2017, însă hardware-ul intern al telefonului ar putea să nu fie foarte diferit faţă de cel al lui modelului V20, lansat toamna trecută.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult