Un prototip de Moto G5 Plus a fost pus la vânzare pe OLX

10.01.2017
Un prototip de Moto G5 Plus a fost pus la vânzare pe OLX

Un prototip de smartphone Lenovo, modelul Moto G5 Plus, a apărut la vânzare pe site-ul de anunţuri OLX din România. Se pare că un cetăţean din Craiova are în posesia sa un smartphone neanunţat şi încă nelansat, pe care încearcă să îl vândă pe internet pentru o sumă mai mare decât ar fi cerut Lenovo pe acest model. Conform anunţului, telefonul nu vine însoţit de accesorii, iar hardware-ul său este doar puţin îmbunătăţit faţă de modelul G4, lansat anul trecut.

Întrucât telefonul este plin de marcaje, probabil că Lenovo l-a depistat şi l-a dezactivat deja de la distanţă, însă informaţiile despre acesta sunt acum în libertate. Moto G5 Plus beneficiază de chipset Snapdragon 625, ecran Full HD de 5,5”, 4 GB memorie RAM, 32 GB spaţiu de stocare, senzor de amprentă sub display şi integrează un acumulator de 3.080 mAh. Camerele foto beneficiază de senzori de 5, respectiv 12 megapixeli.

Vânzătorul, utilizatorul „Gabriel” de pe OLX, a publicat şi fotografii care confirmă aceste informaţii, inclusiv numărul de model „XT1685”. „Gabriel” sugerează că telefonul se va lansa în luna martie şi va integra sistemul de operare Android 7.0 Nougat. În termeni de design nu s-au schimbat prea multe, dispozitivul fiind în continuare realizat din plastic, din câte pare din imagini, iar jack-ul audio şi mufa micro-USB rămân neschimbate pe noul model.

Anunţul de vânzare a fost scos de pe site-ul de vânzări între timp. Cu siguranţă însă, vom afla mai multe despre Moto G5 Plus în apropierea lansării oficiale. Este foarte probabil ca Lenovo să pregătească un eveniment special în cadrul Mobile World Congress, care are loc la sfârşitul lunii februarie.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult