Un utilizator de Moto G4 Plus cu 3 GB memorie RAM susţine că a primit dispozitivul cu memorie de doar 2 GB

23.05.2016
Un utilizator de Moto G4 Plus cu 3 GB memorie RAM susţine că a primit dispozitivul cu memorie de doar 2 GB
Lenovo a lansat de curând Moto G4 şi Moto G4 Plus în India. Terminalul mai scump, G4 Plus, vine, potrivit producătorului, cu o memorie RAM de 3 GB şi capacitate de stocare internă de 32 GB. Totuşi, un client din India susţine că telefonul G4 Plus pe care tocmai l-a cumpărat are, scos din cutie, doar 2 GB memorie RAM. El a trimis şi capturi de ecran la publicaţia Android Central. 
 
Citeşte şi: Moto G4 şi G4 Plus anunţate oficial. Disponibile de azi în India
 
 
Lenovo nu le-a oferit încă o explicaţie celor de la AC, care îi îndeamnă pe utilizatori să verifice imediat după ce cumpără telefonul câtă memorie RAM are folosind aplicaţii precum AIDA64 sau CPU-Z. 
 
Este posibil să fie vorba de o eroare a sistemului de operare sau să fi fost instalat din greşeală un modul RAM mai mic pe telefonul respectiv. Până acum acesta este singurul utilizator de G4 Plus care a semnalat această problemă. 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro, Go4games.ro și Apropotv.ro. Are 15 ani de experienţă în presa centrală şi a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro ... citește mai mult