Lansarea seriei Galaxy S23 de la Samsung. VIDEO

01.02.2023

Evenimentul Galaxy Unpacked pentru începutul lui 2023 urmează să înceapă astăzi, 1 februarie, de la ora 20:00 a României. Samsung va transmite evenimentul live pe YouTube și alte canale de socializare, iar în cadrul evenimentului sunt așteptate lansările celor mai noi flagship-uri din zona de smartphone ale companiei: Galaxy S23, S23+ și Galaxy S23 Ultra. Alături de aceste modele, sunt așteptate și alte câteva surprize.

Noile telefoane Galaxy S23 nu sunt așteptate cu schimbări majore de design

Atracțiile principale sunt cele trei noi telefoane, care sunt așteptate cu modificări minore de design, dar cu îmbunătățiri la nivelul hardware-ului intern, în special când vine vorba despre procesor și cameră. A fost deja confirmat faptul că Snapdragon 8 Gen 2 va fi folosit de către Samsung pe noile telefoane, însă într-o versiune „specială” realizată doar pentru seria S23.

La nivelul camerelor, știm doar că modelul Ultra, cel care până acum venea cu o cameră cu rezoluție de 108 megapixeli, este livrat cu noul senzor de imagine de 200 megapixeli, produs chiar de către Samsung. În timp ce alți producători merg în direcția unor senzori mai mari, cu o densitate mai mică de pixeli, precum cei de 1”, Samsung consideră că pentru a realiza fotografii nocturne mai bune și imagini mai detaliate, are nevoie de o rezoluție mai mare, având la dispoziție mai mulți pixeli de procesat.

Alături de noile telefoane este așteptată și o nouă versiune a interfeței One UI de la Samsung. Aceasta ajunge la versiunea 5.1 și va fi bazată tot pe Android 13, la fel ca One UI 5, care a debutat în urmă cu doar câteva luni.

Având în vedere zvonurile recente legate de noi laptop-uri Samsung, s-ar putea să vedem câteva noi modele la acest Unpacked, însă sunt slabe șansele să le vedem și în magazinele de specialitate din România, întrucât Samsung nu le aduce în mod oficial aici.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult