Următorul BlackBerry va avea touchscreen

16.05.2008
Următorul BlackBerry va avea touchscreen

La nici o săptămână de la lansarea lui BlackBerry Bold (Blackberry 9000), RIM este din nou în centrul atenţiei. Conform Wall Street Journal, compania canadiană pregăteşte o versiune cu touchscreen de Blackberry, denumită Thunder.

RIM a refuzat să comenteze pe marginea acestui subiect cu toate că, în februarie, unul dintre conducătorii companiei a spus că, dacă clienţii doresc un BlackBerry cu touchscreen – poate îl vor avea. Acest poate îl înţeleg drept “cu siguranţă”, aşa că aşteptăm ca RIM să ne anunţe oficial când au de gând să concureze cu Apple pe continentul american. Q3 2008 este perioada probabilă a apariţiei lui BlackBerry Thunder. Terminalul va fi distribuit în reţelele Vodafone şi Verizon.

iPhone este un telefon redutabil pe Internet, la fel şi dispozitivele BlackBerry de ultimă generaţie şi chiar dacă Apple cu iPhone a luat faţa de la lansare dispozitivelor BlackBerry (în America de Nord), revenirea RIM cu un competitor redutabil care să-i mai ciupească din “plăcinta” procentuală ar prinde bine tuturor. Probabil că următorul iPhone va fi înarmat până în dinţi cu facilităţi dintre cele mai interesante.

BlackBerry Bold (BlackBerry 9000)

Urmărește Go4IT.ro pe Google News