Următorul model din seria Moto X ar putea fi un smartphone modular, compatibil cu accesorii add-on opţionale

11.05.2016
Următorul model din seria Moto X ar putea fi un smartphone modular, compatibil cu accesorii add-on opţionale

Acumulator suplimentar, procesor audio Hi-Fi pentru audiofili, zoom optic pentru camera foto sau difuzoare stereo – toate acestea ar putea fi disponibile ca soluţii de upgrade pentru utilizatorii noului Moto X de la Lenovo/Motorola.

Ajunsă în tabăra Lenovo, Motorola continuă dezvoltarea seriei de telefoane Moto X împrumutând de la rivalii LG conceptul pentru design modular. Potrivit informaţiilor furnizate de surse apropiate companiei, nu vom avea o schimbare majoră de design, cum am văzut la LG G5. În schimb, accesoriile de forma unor module „prietenoase” se vor ataşa de spatele telefonului folosind un sistem de prindere magnetic, conexiunea cu telefonul fiind realizată prin intermediul unui set de pini aurii deghizaţi ca şi ornamente pe capacul din spate.

Printre cele şase accesorii disponibile la momentul lansării se va număra o baterie extinsă, boxă cu difuzoare stereo, un camera grip cu blitz şi zoom optic şi un pico-proiector de folosit pentru prezentări.

Lenovo ar putea anunţa noul Moto X xu ocazia evenimentului Tech World 16, programat pentru luna iunie.

Vezi si Moto X Force: un flagship cu display indestructibil

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult