Următorul smartphone din seria Google Pixel ar putea fi produs de LG

14.06.2017
Următorul smartphone din seria Google Pixel ar putea fi produs de LG

Subiect de zvonuri timp de mai multe luni, succesorul primei generaţii de telefoane Google Pixel ar putea veni de la partenerul LG, însă oferta pare să includă numai două modele smartphone, Google renunţând la varianta Pixel XL.

Cu nume de cod Walleye şi Taimen, cele două ar putea fi produse de LG, cel puţin unul dintre acestea – Taimen – fiind menţionat în paginile portalului Android Issue Tracker cu referire la producătorul LG Electronics. În schimb, varianta ceva mai compactă – Walleye – ar putea să fie produs de HTC în baza acordului semnat cu Google pe o perioadă de doi ani.

Contactaţi pentru clarificări, reprezentanţii companiei au precizat că „LG ar putea” produce noi telefoane Pixel anul acesta, însă au negat categoric implicarea în dezvoltarea celei de-a treia generaţii de telefoane Google Pixel, aşteptate pentru anul viitor.

Creată sub îndrumarea strictă a companiei, gama Pixel şi Pixel XL a fost descrisă drept prima serie Google phone oferind o experienţă Android autentică. Totodată, dispozitivele au beneficiat şi de acces prioritar la noi tehnologii şi inovaţii dezvoltate de Google pentru platforma Android, fiind în general bine primite de către public, în ciuda preţurilor sensibil mai mari decât la seria de telefoane Nexus

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult
Recomandare video